26 de febrer, 2013

Educar en temps convulsos; sobre ètica i treball en equip

Begoña Román. Fotografia de Fragmenta Editorial.

Tenim una cita.
El proper divendres 15 de març, a les 9: 30 h a l'auditori de Can Fabra, la Xarxa 0-3 de Sant Andreu, organitzem una xerrada sobre aquest tema amb Begoña Román.



Begoña Román  és doctora en filosofia per la Universitat de Barcelona (1993). Obtingué el Premi extraordinari de llicenciatura (1989) i de doctorat (1995) a la Universitat de Barcelona. Del 1996 al 2007 dirigí la Càtedra d’Ètica de la Universitat Ramon Llull. Actualment és professora a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. És membre del grup de recerca «Ètica i Filosofia Contemporània». És membre del grup consolidat d'investigació de la Generalitat de Catalunya "Ètica i Filosofia contemporània" És presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya, vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya.
El seu àmbit d'especialització és l’ètica kantiana i l’ètica aplicada a entorns professionals i organitzatius, àmbits sobre els quals versen les seves publicacions.


Des d'aquest blog us anirem oferint més informació sobre aquest acte, que organitzem amb el propòsit de donar-nos noves eines de reflexió que ens ajudin a continuar fent xarxa.


Us hi esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada