06 de març, 2013

Divendres 15 de març. Begoña Román: Sobre ètica i treball en equip



 Ja sabeu que, un dels principals objectius de la Xarxa 0-3 de Sant Andreu és el de fomentar la reflexió i el debat entre totes les persones que, des de diversos àmbits, treballem o convivim amb els nostres petits infants.

Com ja vam explicar en aquesta  entrada, el proper divendres 15 de març, a les 9: 30 h, organitzem una xerrada amb el títol: Educar en temps convulsos; sobre ètica i treball en equip.


La xerrada tindrà lloc a l'auditori del Centre Cultural Can Fabra  (Sant Andreu) i correrà a càrrec de Begoña Román doctora en filosofia per la Universitat de Barcelona i especialista (entra altres temes) en ètica aplicada a entorns professionals i organitzatius.

Des de la Xarxa 0-3 us volem animar a participar en aquest acte, entenent que ens pot aportar elements de reflexió i debat molt enriquidors per a tots els qui, com a professionals o com a familiars, participem de la criança de les nostres nenes i nens.

Us deixem aquí un vídeo, realitzat per WHAT, en que la Begoña Román fa unes interessants reflexions sobre els pilars ètics de la construcció del futur. 

Creiem que val la pena dedicar-hi uns minuts per a entendre la solidesa de la convidada que ens acompanyarà en aquest acte al que esteu totes i tots convidats.




WHAT sobre el futuro: Begoña Román from WHAT on Vimeo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada